Bye

Okej uppenbarligen vart de ju inget inlägg sist, men såg helt enkelt att jag inte ens hade några bilder eller NÅGOT från  legacy challenge familjen. Ja jag har ju inte spelat sims på länge. 
OCH jag har tänkt nu, jag kommer starta en ny blogg så småningom, börja om från början, radera alla mina historier, nej men ta bort alla saves från ts4 osv och börja om, vill inte skriva om en halvtaskig familj som jag inte ens kommer ihåg hur jag hade tänkt göra med... OCH nu när ändå uppdateringar och nya expansionspaketet kommer ut kan jag ju i alla fall börja med en ny familj eller något. Men bloggen kommer stå tom, tillsvidare. 
Ingen idé att försöka tvinga fram inlägg, det är så mycket som är på gång nu känner jag, har helt enkelt inte ens tid till att sitta och spela sims. Så om jag kommer tillbaka med en ny blogg, en ny simsfamilj så ska det vara bättre än vad det har varit hitills. Så ni får ha det så bra sålänge, och jag är jätte glad att det är några som endå har kikat in här även fast det varit tomt och tråkigt nu. 

ÅH jo ni har väl inte missat uppdateringen till ts4 som kom för någon dag sedan? (igår?) 
Man kan ha källare har jag hört :D har ju inte testat eftersom jag inte spelat på typ 100år nu känns det som. Nu vart jag nästan lite spelsugen haha. 

Åh bara för att detta inlägg inte ska bli för tråkig så får ni en nedladdning till ts4 här
 

Hejdå ♥

Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback