Downloads - (TS4)


Älskar Stealthic's hår! LEGACY CHALLENGE - Semester!

Tänkte typ skriva .. i "legacy challenge" så kör inte jag på nå regler direkt.. 
Jag vet inte direkt vad reglerna är, mer än att familjen skulle starta på lite pengar och en stor tomt, jag har inte fuskat och jag ska försöka föra familjen vidare så långt jag orkar, minst 10 i alla fall. 
OCH jag har bestämt att "arvingen" kan endast bli en tjej då jag inte vill få in andra simmar i hushållet osv.. 
förstfödda flickan alltså :) 

OCH Förlåt för så dålig kvalité på bilderna asså o_OÄven om Hanks rumskompis inte tyckte han skulle lägga sig i Melanie's liv osv så hälsar han ofta på ändå, och tar hand om Nova, medans Melanie får laga allt som gått sönder.Hank tyckte det var en bra idé att ta familjen på en liten semester till Granite Falls.
Något både Melanie och Nova uppskattade då dom älskar naturenMelanie gick runt och utforskade medans Hank och Nova kastade hästsko, mörkret la sig ganska fort över Granite Falls..

 
.. Och Melanie tyckte det var en bra idé att köpa tält och sådant innan det blev helt svart, tyvärr så hade hon ju inte så mycket pengar och själva semestern har redan kostat 444 simoleons
Alltså så ska dom vara på camping i fyra nätter, (tomten kostar 111 simoleons att hyra per dag)Hank tyckte det var en bra idé att göra lite mat när Melanie kom tillbaka, något som inte gick sådär jätte bra då det börja brinna! Men Melanie var snabb och släckte branden innan den spred sig.


Den natten kunde alla tre sova gott, även om Nova blev något rädd efter branden. 
Men den dova vinden som susa gjorde Nova lugn och hon somnade. TS4 - Ny sim


Denna gång försökte jag mig på att göra en sim på ett annorlunda sett än va jag brukar.. men lite lik dom andra kanske hon blev men ändå egen. Vad tycker ni? Vart hon fin? Jag är i alla fall nöjd med henne. Förutom nästan.. men vet inte riktigt vad jag inte gillar med nästan, men något! haha
Hon heter Malin Andersson (än så länge... vet inte om jag kommer spela med henne, men hon kommer nog inte dyka upp på bloggen) 

Gjorde två andra simmar också. Helt okej √

 LEGACY CHALLENGE - NovaEftersom Melanie bodde ensam och rätt så fattigt, så var det svårt att ha allt städat och fint, saker gick sönder nästan hela tiden, och mer och mer disk blev det,Melanie fick också reda på att hon var gravid, och det gjorde ju inte saken bättre, nu lära hon sälja en del för att ha råd med barnsaker, hon sålde bland annat sin förra säng och köpte en luftmadrass istället eftersom den var billigare. Hur skulle hon berätta nyheten för Hank? (som han hette) Hon har ju inte ett ordentligt hem ens..Hank och hans rumskompis kom över och fick se hur Melanie bodde. Dom kunde inte tro det! och ännu värre blev det då Melanie berätta att hon var gravid och kunde föda när som helst. "Så du har inte sagt något?!"
Massa tjafs blev det, och rumskompisen svor och sa att Hank lär ångra detta om han blir involverad i denna knasiga familj!.. som inte ens var en riktig familj! "Hank! gör inte detta, lämna henne för du är då inte värd detta! Kolla hur hon bor!" Melanie blev rätt så sårad och ville helst att dom skulle gå där ifrån, hon behövde inte Hank. Men plötsligt var det dags att föda!


Nova Lemoyne 
Kreativ och älskar naturen
Nova blev mest lik Hank till utseendet men Melanie på personligheten. 
| Nova växte upp fort och fick inga bra bilder på henne när hon var bebis |Downloads - (TS3)


hair / cardigan / skirt / stockings / shoes / rings / watches / earringsF*ck it! Vildmarken är min!

Kunde inte låta bli.. och jag hade pengar.. så nu ska det spelas så fort det är nerladdat! :D
Blev så himla sugen då man bland annat såg simsing's video och Simsinspace's inlägg 
(ska låta Melanie vandra runt där i skogen haha)

 
LEGACY CHALLENGE - Some fun tonight?


Dagarna för Melanie består utav .. utgrävningar och fiske. Hon spenderar en hel del ute och på jobbet.
Även om hon jobbar också vidare så blir det inte mycket pengar..


Fiske är en sak hon börjat bli bra på, dessvärre har hon ingen grill eller spis att tillaga fisken på, så hon säljer dom till tanten på andra sidan gatan för en liten slant.

 
Snyggingen Melanie såg i parken gick med på en dejt. Ja Melanie frågade honom om en dejt. Han var som tur singel och bodde med sina kompisar


Dejten gick väldigt bra, båda var attraherande utav varandra och de sa klick direkt 
Ser ni Melanies blick licksom? ♥


Efter dejten bjöd snyggingen hem Melanie hem till sig och sina rumskompisar
Men dom fick inte vara ifred en minut! dom andra killarna kom glatt fram och försökte halft ragga på henne
"tja tjejen, kommer du hänga här ofta eller?" och massa flört blickar. Cheesy ~~

 
Som jag sa, dom fick inte vara ifred en sekund 

 
Tills dom andra killarna gav upp och gick och la sig, då kunde de roliga börja Hur förkortar man "legacy challenge" ? Jag har faktiskt ingen aning *efterbliven typ*
I min "legacy challenge" så är det endast Melanie som kommer tjäna pengar, och barnen såklart. 
MEN snyggingen som nu kommer bli pappa kommer inte flytta in (som jag tänkt nu iaf)
Vill göra de lite svårare med pengarna och jag orkar inte ha massa simmar på tomten i alla fall :)
"arvinge" blir den förstfödda har jag tänkt. vill göra de simpelt då de är första gången jag gör denna utmaning, å.. jag har egentligen inte läst på om reglerna osv, men tror jag kommer ihåg de mesta haha. 
Fler inlägg dyker upp någon närliggande dag!LEGACY CHALLENGE - MelanieSom ni fick veta i förra inlägget om Melanie så älskar hon naturen, så när hon hörde att staden intill hade byggt en ny park så var hon tvungen att åka och kollaDen lilla hobbit inspirerade parken var väldigt mysig och fin, det fanns ett kök, grill, toa, sovrum! arbetsrum och allt man kan tänkas vela ha i en park som kanske kan användas till övernattning? jaa väldigt mysigtI arbetsrummet fanns det en dator till Melanies förtjusning. Hon satte sig och sökte ett jobb på en gång, just denna gång hon sökte fanns det bara kontorsjobb tillgänglig. suck tänkte hon, inte vill väl jag sitta inne på ett kontor hela dagarna? Men hon behövde pengarnaEfter det sprang hon iväg till jobbet som ville ha en intervju först, för att se om hon skulle passa arbetetÄven om hon inte gillar att sitta inne så fick hon jobbet, glad för de såklart för då rullar ju pengarna in, men mindre nöjd med att behöva sitta inne på ett kontor måndag till fredag, nio till sjutton 

 
Efter den långtråkiga intervjun bytte Melanie om och gick till stadens park (inte hobbit landet ..)
och tog bland annat en handburgare och träffade på en hel del nya simmar, och någon riktig snygging fick hon se också. "Han ska bli min!" tänkte Melanie och följde mannen med ögonen.Downloads - (TS4)

 
Älskar Stealthic'sfrisyrer! gör inte ni?SIMCITY

 
Fyndade simcity för någon dag sedan.. Hela 50kr! (normalt 199kr) 
Så jag tänkte "why not?" Älskling~ simscity är på rea,
också fick jag det haha. *bortskämd* typ. Spelar simcity för mobilen och tycker de är ganska roligt, men var ju ännu roligare på datorn, fast man tröttnar snabbt, de är ju de. Men 50kr var inte så farligt. Men hade aldrig köpt det för 199kr. Eller "complete edition" för 299kr. Dock går detta erbjudande ut idag, men ni som spelar sims via orgin har väl i alla fall inte missat detta och har väl köpt om ni har tänkats velat ha? right..
Nej ska fortsätta med min svenska uppgift. Hejdå ~LEGACY CHALLENGE?

 
Detta är Melanie Lemoyne som kommer från Paris men flyttade till Willow Creek med drömmen att hitta sin själsfrände. (Ironiskt då hon trivs bättre ensam) Hon älskar naturen och gillar att samla på allt möjligt, hon är en ensamvarg och trivs bäst .. ja ensam i naturen, hon är även rätt så klumpig. 

Jag vart rätt så sugen på att prova på legacy challenge när man kollade på Simsing's spelande.. 
Och jag har ju faktiskt aldrig provat på det, så maybe! Så kanske det kommer upp några såna inlägg här också istället för bara familjen Carter. | Denna sim finns i headern längst till höger om ni inte såg de haha |
Jag måste verkligen försöka göra så mina simmar inte blir så lika varandra, men det är svårt när man har vant sig med att skapa på ett sett man tycker om, eller hur?


Lite ur mitt spelande på denna "legacy challenge"Eftersom att det ser ut såhär i Willow Creek så kan man förstå varför hon älskar naturen


|HOBBIT INSPIRERAT|
Laddade ner en liten "hobbit house" som jag gjort om till park istället för bostadshus. Love it! Downloads - (TS4)

 TACK!

Tack Sandy! Nu funkar kategorierna och Arkivet som det ska! :)
Däremot är de någon som vet varför bilderna exempelvis som i "julkalendern" blir så stora, så var dom ju inte i den förra designen? försöka luska ut detta sedan är jag typ nöjd med allt! :) 
Ska fixa en ny header osv sedan längre in i framtiden då jag kommit på något bra.. 

Tillsvidare får ni en nerladdning till TS4:


 Ny design

Alltså suttit och trixat med denna design, men småfix kvar, kategorierna och arkivet är cp och alla hamnar lixom i samma? ja ni kan ju kolla själv, om någon vet hur man gör för att fixa de så säg till! Har också sett att bilderna är typ cp.. så ska försöka få till allt. Men de får duga tillsvidare. (om inte så lär jag göra om allt och då får ni räkna med att de kan se lite cp ut här om ni skulle råka kolla in precis då jag håller på med designen!)
Designen har jag inte gjort själv utan den är ifrån hiawol, bara att jag gjort om den så den passar mig bättre.

Såhär såg den ut först:
(Klicka på bilden om ni också vill ladda ner den)

 

Så vad tycker ni då? Bättre eller sämre än designen jag hade innan?

 Sims 4 Vildmarken

Utforska vildmarken!

Nya överraskningar väntar dina simmar ute i vildmarken. Utforska det helt nya resmålet Granite Falls, där dina simmar kan gå på campingtur, sjunga sånger eller berätta spökhistorier vid lägerelden, och roa sig med en massa nya aktiviteter! 

Utforska det helt nya resmålet Granite Falls. Dina simmar kan fly undan sina vardagsliv till den tallbarrsdoftande luften i Granite Falls. Luta dig tillbaka för en kväll med stjärnskådning och låt dina simmars fantasi spela fritt, eller spela en omgång hästskor för att varva ner med en vänskaplig tävling. Eller också kan du ta reda på vilka äventyr som väntar i det närliggande björnbärssnåret. Det finns massor att göra i Granite Falls!  

Fixa en perfekt lägerplats. Ingen campingtur är komplett utan rätt utrustning. Se till att ge dina simmar ett tält och ny vandringsutrustning. Skäm bort dina simmar med grillade marshmallows och berätta historier om äventyr, underverk och skräck för polarna.

Skapa exotiska elixir som örtsamlare. Bygg upp din sims örtsamlarfärdighet för att skapa en massa användbara elixir, från insektsmedel till ett hopkok som får spända simmar att slappna av. Den här nya färdigheten är bra att ha när simmarna ska identifiera om en vild växt är ätbar eller giftig.


Vildmarken kom ut igår (?) och det kostar 199kr som ni kan köpa här
Jag tänker vänta med att köpa det, och kolla mer på videos om när folk spelar det osv.. Fast att jag känner redan nu att jag vill köpa det haha, (så sa jag inte förut gjorde jag) nä men min dator klarar ju inte sims spelen så värst bra heller så vi får se helt enkelt
Har i alla fall kollat på Simsings video om när hon utforskade lite i världen och jag TYCKERRR de se så spännande ut. JAG VILL HA DEN!

Om ni missat hennes video så har ni den här ↓
Carter - Kimberlys pojkvän?Kimberly har ju börjat gymnasiet, och i hennes klass går det en kille vid namn David Collins (som jag laddat ner från galleriet och ni kan hitta honom om ni söker på David Collins?)
Kimberly och David lära göra ett projekt ihop och ju mer dom umgicks så märkte dom att det klickade. 
David är en "bro-sim" och han är atletisk, han gillar att festa mycket och han bor i ett hus med sin bästa vän Michael, Justin Bieber (haha) och hans storebror Tony Collins 

 
Dock så vet inte Samantha att Kimberly träffar killar (en kille) än.. så Kimberly brukar smyga ut med David, dom brukar gå ut på små dejter som (oftast) alltid slutar bra. 


och förlåt om de blir lite osammanhängande med historien .. Carter - En helt ny värld

 
Kimberly var en nyfiken sim och gillade att utforska kvarteret. 
En dag satt hon och hade en picknick precis under det största trädet i Willow Creek. 
OCH PLÖTSLIGT öppnades en lönndörr och Kimberly ramlade bakåt och spillde sin saft. Såklart vart hon nyfiken och lite chockad, trädet började lysa i olika färger.. som om den kallade på henne

 
Hon hamnade i en helt ny värld.. men vart? Fanns inte ens på kartanTUMBLR

 


 Downloads - (TS4)

 2015-01-10

Här sitter jag och lyssnar på musik haha. Har spelat lite sims så ska fortsätta skriva på familjen Carter.
En ny bloggdesign ska komma upp någon gång också, men blir så frustrerad när inte de blir som jag vill (haha)
Sen har jag egentligen inte så mycket tid heller att hålla på med det eller spela sims heller för den delen. :)
Ville bara skriva ett litet inlägg så det inte står alldeles för tomt här, avrundar där. Ska lägga upp lite downloads också. Vi hörs ♥

 Downloads - (TS3)


Nya tider på ingång

Har försökt nu ett bra tag med att spela lite sims och fortsätta skriva på Carter. 
Men som vanligt kraschar de hela tiden. *suck* Ska försöka skriva ihop något me de bilder jag har senare..

Ska i varje fall ta och fixa om designen och kasta bort julen. Bara jag som är trött på vintern nu och vill ha sommar? haha. 

Tillsvidare får ni denna nerladdning (från tsr som vanligt) Till TS3


Tycker de ser jätte mysigt ut, och om jag hade sims 3 på datorn kvar så hade jag laddat ner den och spelat med älvor där. Åhhh nästan så jag vart sugen på att spela nu ;__;