LEGACY CHALLENGE - Nova



Eftersom Melanie bodde ensam och rätt så fattigt, så var det svårt att ha allt städat och fint, saker gick sönder nästan hela tiden, och mer och mer disk blev det,



Melanie fick också reda på att hon var gravid, och det gjorde ju inte saken bättre, nu lära hon sälja en del för att ha råd med barnsaker, hon sålde bland annat sin förra säng och köpte en luftmadrass istället eftersom den var billigare. Hur skulle hon berätta nyheten för Hank? (som han hette) Hon har ju inte ett ordentligt hem ens..



Hank och hans rumskompis kom över och fick se hur Melanie bodde. Dom kunde inte tro det! och ännu värre blev det då Melanie berätta att hon var gravid och kunde föda när som helst. "Så du har inte sagt något?!"
Massa tjafs blev det, och rumskompisen svor och sa att Hank lär ångra detta om han blir involverad i denna knasiga familj!.. som inte ens var en riktig familj! "Hank! gör inte detta, lämna henne för du är då inte värd detta! Kolla hur hon bor!" Melanie blev rätt så sårad och ville helst att dom skulle gå där ifrån, hon behövde inte Hank. 



Men plötsligt var det dags att föda!


Nova Lemoyne 
Kreativ och älskar naturen
Nova blev mest lik Hank till utseendet men Melanie på personligheten. 
| Nova växte upp fort och fick inga bra bilder på henne när hon var bebis |





Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback