THE SIMS 4: DAGS ATT JOBBA

Denna text har jag kopierat från spacesims

Helt plötsligt har det dykt upp en trailer till det första expansionspaketet till Sims 4! Dags att jobba är namnet på spelet och det verkar som att det kommer vara möjligt att följa med simmarna till jobbet (precis soms i Sims 3 Drömjobb) men man kommer även att kunna starta företag (som i Sims 2 Arbetsliv)! Jag tycker det ser riktigt bra ut, och själv älskade jag Arbetsliv och Drömjobb, så jag ser fram emot detta.
 
Fakta (vad vi vet än sålänge):
- Nya karriärer som till exempel vetenskapsman, kriminalare och doktor.
- Möjlighet att skapa ett eget företag, till exempel bageri, klädaffär och bokhandel.
- Nya färdigheter som foto och bakning.
-Expansionen kommer att kosta 379 kr och går redan att förboka på Origin.

(denna text är inte kopierad lol)
Så okej. JAG ÄR FAKTISKT TAGGAD! Även fast jag har inte spelat sims på jag vet inte hur länge nu? har fullt upp i skolan och jag har inte mått så bra. 
MEN jag älskar och de jag saknade i sims 3 var just att ha ett eget företag! för tyckte de var så roligt i TS2.. Så ska bli skit kul, kanske förhandsbokar faktiskt, vi får se. Eller om min pojkvän är snäll och förhandsbokar åt mig :* haha (bortskämd ja)

Vad tycker ni då? är ni taggad?

- Emelie - Simshistorier

Åh vad roligt, jag älskade att göra företag i Sims 2!

Svar: Eller hur! Allt blir ju roligare också nu när man får mer att göra och utforska i ts4 :) Som med vildmarken. Tack också för kommentaren, särskilt när man inte uppdaterat något på hur länge som helst typ haha ^^
thesimslife.webblogg.se

Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback