LEGACY CHALLENGE - EremitenNova som hitta det mystiska hål som ledde till denna mystiska plats blev fascinerad, men ändå rädd, hon visste inte vad som fanns där och sprang ut och tillbaka till Melanie och tog med henne tillbaka. 
Då utforskade dom båda två, ett vattenfall, och en ovanligt fin natur. Dom hitta en liten stuga och märkte att dörren var öppen, Nova som var något hungrig frågade sin mamma om det fanns något att äta, Melanie gjorde ordning något snabbt (självklart gör man ordning mat i någons hus right...)Medans Nova satt och åt så gick Melanie och letade efter ägaren. Ägaren var en eremit och hette .... 
Han hade bott där i många många år, ensam och omsluten från omvärlden. Men även om han var en eremit så var han en väldigt trevlig person och välkommnade dom till sitt hem. 

 

När dom väl kom tillbaka till campingplatsen var Hank borta.. därför bestämde sig Melanie och Nova att kasta lite hästsko och äta lite mat och hoppades på att Hank skulle komma tillbaka..


(förlåt om det blir lite knas i historien, men bilderna är gamla och kommer inte riktigt ihåg vad jag hade tänkt skrivit om dom) 
 

Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback