Samantha Carter


Samantha Carter. En sim som oftast är glad och väldigt utåtriktad, Älskar att skriva, och drömmer om att bli en känd författare. Hennes mål just nu är att skriva två böcker och publicera dom. 


Samantha som nyss flyttat hemifrån från sina föräldrar i Luna Lakes till Willow Creek är förväntasfull och glad. Hon känner sig vuxen som har ett eget hus, som förövrigt hennes föräldrar hjälpte till och köpa så hon slapp bo på gatan. Det första hon gjorde efter att packat upp sista kartongen var att göra lite mat, makaroner och ostsås blev det. Och hon kanske har en hemlig talang, men maten blev faktiskt ätligt.

 
Där satt hon, själv och åt sin mat. Tänkandes på livet, och det som nu kommer hända, hon måste försöka skaffa ett jobb också, eller försöka tjäna pengar på eget sett utan jobb. Eller så kan hon bara skaffa extra, hon vill ju ha tid till att sitta och skriva. 


Och på tal om det så var det de första hon gjorde efter att hon ätit upp och diskat.
Hon började med att skriva en liten berättelse, så vi får väl se hur det blir med den.

 
Men väldigt.. fast med datorn blev hon i alla fall, hon skrev tills hon fick skrivkramp. 


(sen krascha spelet) 
Vi får se hur det blir med denna historia med Samantha, men jag har massa ideér för henne, och det kommer förhoppningsvis bli roligt att läsa om henne också. Bara inte spelet kraschar för mycket.... 
Som sagt så är ju alla andra familjer borta, så ja, dom kan vi ju glömma haha </3
Nu ska jag ta och spela GTA,,, fast jag borde väl plugga.. *suck* 

- Sandy

Hoppas spelet slutar krascha för jag vill gärna läsa mer om Samantha! :D

Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback