LíngNu när Zack har blivit stor och börjat använda toaletterna istället för blöja så är det inte ovanligt att något går sönder.. Och eftersom att varken Alexander eller Méi har färdigheten till att laga saker så blir det att köpa nya.. Något som inte är särskillt billigtSåklart känner sig Méi nere för det, Alexanders mamma tycker väldigt mycket om Méi och bryr sig om henne om hon är ledsen eller så. 
- Kom med mig till Parken då, ta med Zack och Alexander, du behöver komma ut, du jobbar bara och oroar dig för pengar Méi. Kom nu, sa Alexanders mamma Allihopa åkte till parken, där var även Alexanders lillebror 
Zack fick lära känna sin farbror.. inte ett dugg konstigt att dom är i samma ålder nepp..
Förresten så är Alexander och hans lillebror adopterad, därför är dom inte är särskillt lik deras mamma + hon är så himlaaaaaaaaaaaa gammal haha


Zack och lekte ett bra tag, tills Zack kännde lukten utav matMéi hade grillat och hennes humör var på toppDom var i parken ända tills det börja mörkna, Méi frågade om Zack hade något emot hans pappa då hon tycker Zack är väldigt kylig mot honom. Såklart vill ju hon att han ska tycka om sin pappa, och såklart kanske det är något Zack vet om Alexander som inte Méi gör.. 
- Är det något fel? frågade Méi. 
- Nej, är väl bara att jag inte.. umgås med honom lika mycket som med dig.Alexander som hörde allt gav Zack en kram, "men gubben då, vill du umgås mer så är det bara att säga till. 
Jag älskar dig vet du"

 
- Jag älskar dig med pappa

Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback