Fredrik och Stefan


"Det här är ansikten vi känner igen. Fredrik och Stefan. Två vita män i mitten av livet. Båda är partiledare. De är av olika politiska färger. Den ena sitter vid makten och den andra leder oppositionen. Det är en krutdurk som kan smälla när som helst.
 
Tänk om Fredrik och Stefan i ett alternativt universum spelar innebandy ihop, eller hade förälskat sig i varandra under en keramikkurs. I den här berättelsen som utspelar sig i The Sims 3 tvingas digitala versioner av dem leva sina liv under samma tak. Huruvida de kommer att gå varandra på nerverna, äta middag i tystnad med varanda eller faktiskt nå en harmonisk samvaro avgör de själva."

Hittade på bloggen "fredrikochstefan.blogg.se" via blogg.se
Klickade in och började läsa. Hm väldigt intressant

nej men skrattade ett par gånger faktiskt, och tycker ni det är roligt med sims 3 och 4 Fredrik och Stefan så bör ni kika in på bloggen. haha

"Morgonrocken tillhörde egentligen hans exfru, men hon insisterade på att han skulle behålla den eftersom att han dels använde den oftare än henne och dels för att han strax innan separationen berättade att han aldrig bar kalsonger under den."

Dock ingen blogg jag tänker fortsätta läsa :P

- SimsTi

Hahaha Fredrik och Stefan i The Sims 3 xD

Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback