Downloads - Sim (ELEANOR HARVES)

Dagens nerladdning blir simmen Eleanor Harves ifrån Spacesims önskesimmar. Hon är verkligen jätte fin!

Har själv henne nerladdad 
"Biografi: Eleanor Harves har alltid varit mode intresserad. Hon har alltid tyckt om de perfekta kläderna och accessoarerna, men det är inte förrän hon träffar James, som är en känd sångare, som hon inser att hon måste klä sig perfekt inför paparazzisarna. Kommer Eleanor fortsätta med sitt modeintresse när hon dejtar James och bli förföljd av paparazzis?
Beskrivning av hur simmen ska se ut: Ganska markerat ansikte med ganska tjocka läppar. Brun hårfärg, brun ögonfärg.
Stil: Jag såg på din Simblr att där var en sim med randiga byxor och en frisyr med ganska långt hår och en hatt. Om du skulle kunna inkludera det i simmen så skulle det vara helt otroligt! Hennes stil är väldigt modeinriktad. Alltså typ svart o vit-randiga byxor med ganska en vanlig vit stickad tröja?
 
Hur jag tänkte mig simmen: Eftersom att mode är ett gaaanska brett område så utgick jag, som vanligt, lite på hur simmen är och vilka egenskaper den har. Samtidigt skulle jag nog säga att hon har lite olika stilar, och jag tror att hennes finkläder skiljer sig allra mest från hennes andra kläder. Jag gav simmen väldigt markerad käke och en bred haka, en mjukare näsa och vänliga ögon."


 Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback