Andrell - Michelle's resa

 
 
Efter att Andrell's hus äntligen hade blivit klart så bestämde sig Michelle för att ta en semester, hon ville ha något spännande att skriva om så hon åkte till dom tropiska öarna i Isla Paradiso.


Resan tog inte så lång tid, eller så kanske Michelle bara tyckte de då hon sov på resan dit.
Hon tog taxi till det hotell hon hade bokat. Det var inrett i spanskt stil Däremot när hon kom dit så var det helt tomt på personal. Hon satte sig på en soffa och läste i lite skvaller tidningar. Kanske stog det något om kändisarna som bodde i Isla Paradiso.


Efter ett tag kom det en som ursäktade sig för att Michelle hade fått vänta. 
Hon gav Michelle nyckeln till hennes rum och välkommnade henne till hotellet. 

 
Det första hon gjorde var att slänga sina väskor på sängen och gick och tog ett bad. Vilket som behövdes i värmen som var i Isla Paradiso. 


Efter badet gick hon till hotellets buffé. Var inte särskillt många gäster där, men vad gör de då det fanns mycket god mat. Hummer tillexempel. Sedan gick hon och kollade runt på hotellet, hon fick massage, hon badade i poolen och fick några nya bekanta. 

 
Efter en dag på hotellet så gick Michelle och la sig. Dagen efter skulle hon utforska själva havet. 
Hon i receptionen sa att det fanns spännande saker i havet så Michelle blev rätt nyfiken. 
Innan hon beger sig ut på havet så är det dykarlektioner som gäller. Sorry för en kort del. Men eftersom att jag inte skrivit på rätt så länge så har det hänt en del som jag lär dela upp, annars blir det för mycket lixom. 

Kommenterar du ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback